Introductie video Van Boombedel naar Bouwbedel: http://youtu.be/bOfvdfpw56Y

Gekleurd Grijs

BoombedelBoom voor Elp

Wat is er leuker dan samen met uw kinderen en kleinkinderen zo’n mooie Boombedel te maken en deze terug te zien in het Kunstwerk van Elp, De BoomBedelBoom!

U kunt zich HIER aanmelden

De workshops “BoombedelBoom in Elp” worden geven op 15 mei 2014. Een workshop start met een korte introductie over de Boombedel, waarna u vlot aan de slag gaat. De Boombedel bestaat uit een bouwpakketje van 4 losse elementen deze zijn rond, vierkant of driehoekig. U kiest zelf de vorm van uw Boombedel. Deze gaat u bewerken tijdens de workshop. U gaat schilderen, stempelen en sjabloneren. De stempels en sjablonen maakt u natuurlijk zelf. Hiervoor kunt u aan verschillende patronen denken, zoals Delfsblauw, Staphorster stip werk, bloemen, letters, te veel om op te noemen. De workshops worden begeleid door enthousiaste kunstenaars, het resultaat is altijd verbluffend.

Inspiratie

Om een leuk ontwerp te maken, is er natuurlijk wel inspiratie nodig. Dit haalt u uit het Poëziealbum gedichtje of beter nog, uit dorpsverhalen over Elp. U wordt van te voren gevraagd om zo’n mooi oud versje of dorpsverhaal op te schrijven. Misschien heeft u zelf nog wel een mooi Album met plaatjes, of een fraai fotoboek?

Voor wie?

Deze workshops zijn voor alle leeftijden en speciaal voor de 65 plussers onder u.

Presentatie

Als de Boombedel klaar is dan zet u hem in elkaar en wordt hij opgehangen in de BoombedelBoom, die speciaal voor Elp gemaakt is. Deze BoombedelBoom staat buiten voor het dorpshuis. Hoe meer Boombedels er in hangen hoe mooier hij wordt. Een waar kunstwerk gemaakt door de inwoners van Elp, onder regie van KunstREfleX#4.

Waar

De workshops worden in Elp in het dorpshuis gegeven.

Wanneer

Informatie volgt.

Kosten

De kosten van de workshop zijn speciaal voor Elp tijdens de Gekleurd Grijs activiteiten € 5,00 per deelnemer, daarna gelden andere prijzen.

  • KunstREfleX#4: BoombedelBoom voor Elp © 2014
  • Mogelijk gemaakt door: Het Gekleurd Grijs fonds, K&C Drenthe en de bewoners van Elp
  • Voor informatie over Gekleurd Grijs kijkt u op www.gekleurdgrijs.nl

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief