Kinderkunst in Giclée

Een Giclée is een prent van zeefdruk kwaliteit op aquarelpapier.

Op maat gemaakt

Kinderkunst in Giclée is een uniek concept. Kinderen schilderen en tekenen nog in volle vrijheid en maken zo de mooiste kunstwerkjes. KunstREfleX#4 biedt u de gelegenheid om van deze bijzondere werkjes een volwaardige kunstprent te laten maken.

Voor wie

Uiteraard voor alle liefhebbers van Kinderkunst. Een zeer persoonlijk en uniek cadeau voor ouders, grootouders, of voor de kleine kunstenaars zelf.

Voorbeelden

Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden. De afbeelding in aquarelkleuren is gemaakt met een schilderij van een 3-jarige. De afbeelding met de zwarte ondergrond is gecomponeerd met werk van een 1- jarige, een 3- jarige en een 5- jarige.

Bestellen: hoe gaat dit 

U stuurt 1 of meerdere afbeeldingen als JPEG bestand van minimaal 2MB naar eline.krottje@kunstreflex.nl U geeft uw wensen door, zoals maten, tekst of kleur. Wij bewerken de afbeeldingen tot een spannende compositie.

Prijslijst

De prijzen zijn inclusief 6% BTW, exclusief verzendkosten. De prenten zijn niet voorzien van een passe-partout en niet ingelijst. Verzendkosten: De Giclée wordt altijd aangetekend verzonden tegen regulier tarief.

  • Formaat 30 x 30 cm, € 65,-
  • Formaat 30 x 40 cm, € 70,-
  • Formaat 40 x 40 cm, € 75,-
  • Heeft u interesse, neem dan contact op.

 

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief