Kunstbedel

Kunstbedel

Inhoud workshop: Tijdens de workshop “Kunstbedel” gaat het om het plezier van het maken en het samen beleven van kunst en cultuur. Iedere deelnemer maakt een eigen Kunstbedel en bewerkt deze met eenvoudige druktechnieken. Is de Kunstbedel klaar dan krijgt hij een plaatsje in de gezamenlijke presentatie. Dit kan in overleg op verschillende manieren: in 2D op panelen of als een 3D kunstwerk dat kan staan of hangen. Door het plaatsen van de Kunstbedel in een gezamenlijke presentatie ontstaan de verhalen en de herinneringen. Hiermee wordt er visueel aan de sociale geschiedenis gebouwd, die groeit en groeit en … Dit maakt het kunstwerk tot een organisch proces, net als het leven zelf.

Aan de slag: Er wordt gedrukt met de Werkmantechniek Hot Printing (sjabloneren en stempelen); alle sjablonen zijn handgesneden en kant en klaar. Leuker is het wanneer de deelnemers zelf sjablonen maken aan de hand van een van te voren afgesproken thema.

Reacties van enkele deelnemers: Ik wist niet dat ik nog zoveel kon leren, die rollator heb ik nu niet nodig, er zit verf op uw neus, wat is het mooi geworden.

U kunt HIER informatie opvragen of reserveren.

Algemene informatie:

  • Duur workshops: 2 x 2 uur;
  • Locatie: op afspraak;
  • Voorwaarden: voldoende vrijwilligers;
  • Doelgroep: senioren en (klein)kinderen;
  • Waar: Drenthe, Groningen en de kop van Overijssel;
  • Kosten: Offerte in overleg. Indicatie kosten opbouw: € 45,- per uur, materiaal vanaf € 7,50 per deelnemer, reiskosten € 0,19 er km.

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief