Home 08

Infoover KunstREfleX#4, BiografieContact

Over KunstREfleX#4, bureau voor Publiekskunst

  • KunstREfleX#4 verbindt het Dagelijks Leven met Kunst & Cultuur, altijd en overal.

KunstREfleX#4 ontwikkelt en initieert culturele en creatieve concepten en projecten in opdracht en in eigen beheer. Ze wil hiermee de culturele duurzaamheid in de wereld vergroten en bestendigen. Kunst & Cultuur zijn het cement van de samenleving, wat dat ook voor iedereen persoonlijk is. Een project van KunstREfleX#4 maakt kunstbeleving laagdrempelig en toegankelijk. Het is uitnodigend en maakt van de toeschouwer een deelnemer en heeft een educatief karakter. KunstREfleX#4 werkt op het schuurvlak van Kunst en Maatschappij en kijkt open en creatief naar ogenschijnlijke vanzelfsprekendheden uit ons dagelijks leven. Een project van KunstREfleX#4 reflecteert op het onderwerp en brengt mensen in contact met dingen die ertoe doen, altijd en overal.

  • KunstREfleX#4, wat kunnen wij voor u doen?

KunstREfleX#4 is een landelijk opererende organisatie met een voorkeur voor de 3 Noordelijke Provincies. Ze ontwikkelt en initieert culturele en creatieve concepten zoals: Themaprojecten,  Presentaties, een Teambuilding of –uitje, Lesbrieven, Leskisten, Lesmethodes, Installaties en Workshops.

KunstREfleX#4 zoekt bij de ontwikkeling van cultuur- en erfgoededucatie naar een doorlopende leerlijn en naar een koppeling met het reguliere onderwijs aanbod, bijvoorbeeld Kunst en Literatuur, Kunst en Geschiedenis, Kunst en Nederlands of Kunst en Maatschappij.

KunstREfleX#4 heeft een achtergrond in community-art, grafiek, multimedia, onderwijs en communicatie en zet de opgedane kennis en expertise graag voor u in.

  • KunstREfleX#4, voor wie?

KunstREfleX#4 ontwikkelt en realiseert haar projecten voor iedereen en ook in opdracht voor bedrijven, instellingen en scholen. Ze realiseert haar projecten op locatie. Zo verzorgen wij een verrassende teambuilding of -uitje voor bedrijven, realiseren wij voor scholen cultuureducatie met een grensverleggende leerervaring en voor instellingen kunstprojecten en workshops die onvermoede talenten boven halen.

De projecten zijn gericht op het plezier van het maken en op leren door doen. KunstREfleX#4 gelooft in ervaringsleren en samenwerking. De mooiste projecten ontstaan in samenwerking, zoals het project LICHAAM, een samenwerking tussen bedrijfsleven en beroepsopleiding, of Poëzie in Beeld, waarbij leerlingen door middel van samenwerking  een gedicht maken en verbeelden, of Tussen Kunst en Koken, waarbij door teamleden een gezamenlijk kunstwerk wordt gemaakt met en tijdens de maaltijd, waardoor er als terloops waardevolle gesprekken en contacten ontstaan. De Dinodruk spant de kroon, binnen dit project is er door een hele regio samengewerkt aan een recordpoging linosnede, door scholen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en bedrijfsleven.

  • KunstREfleX#4 en Pakketje Kunst

KunstREfleX#4 heeft onder de noemer Pakketje Kunst inspirerende en creatieve activiteiten ontwikkeld, voor verschillende doelgroepen. Dit concept biedt een meerkeuze menu per activiteit, zodat u snel en eenvoudig uw eigen programma kunt samenstellen. Er is een Pakketje Kunst voor Scholen, Voor bedrijven en Voor instellingen.

  • Op Maat

Wilt u eens sparren over de mogelijkheid van creatieve en/of educatieve conceptontwikkeling? KunstREfleX#4 werkt graag op maat en denkt met u mee, ook in realisatie en uitvoering.

  • KunstREfleX#4 en samenwerking

KunstREfleX#4 werkt bij de realisatie van haar projecten graag samen met professionals uit verschillende kunstdisciplines en is voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met enthousiaste en vakbekwame professionals zoals (lokale) partners, koks, grafisch ontwerpers, schrijvers, theatermakers, musici en architecten.

  • KunstREfleX#4 en contact

KunstREfleX#4 werkt zowel in opdracht als in eigen beheer. Graag komen we een keer langs om meer te vertellen over wat wij doen en te luisteren naar of en wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor informatie neemt u HIER contact op.

 

 

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief