Info, Over KunstReflex#4BiografieContact

Over KunstREfleX#4

Het Grafisch Proeflokaal Orvelte en IMA zijn vanaf 1 maart 2014 samengegaan in KunstREfleX#4. Daarmee wordt de opgedane kennis en ervaring op het gebied van ambachtelijke grafiek, mixed-media, creatieve conceptontwikkeling en realisatie, voor scholen, bedrijven en instellingen gebundeld en gecontinueerd. KunstREfleX#4 biedt een gevarieerd kunst- en cultuurprogramma. Samen met andere aanbieders werken we interdisciplinair aan de ontwikkeling en uitvoering van culturele duurzaamheid.

KunstREfleX#4, is een éénvrouwsorganisatie opgericht door beeldend kunstenares Eline Krottje. Door samenwerken en inschakelen van ervaren professionals vanuit diverse kunstdisciplines kan KunstREfleX#4 werken als een volwaardige onderneming.

KunstREfleX#4 heeft een achtergrond in community-art, grafiek, multimedia, onderwijs, communicatie en kwaliteit en zet haar kennis en expertise graag voor u in.

  • Logo KunstREfleX#4

Het logo is geschreven in verschillende lettertypes en heeft een kloeke uitstraling. De naam, gekozen naar het hondje van Pavlov, is gespiegeld geplaatst en ook weer niet. Door de typografie en de vormgeving is de beschouwer gedwongen om het woord vanuit een meervoudig perspectief te bekijken. Naam en logo verbeelden KunstREfleX#4 op een natuurlijke manier.

De werkwijze van KunstREfleX#4 is tastend, zoekend en schetsend. Door te kijken, te luisteren en de verbeelding  vanuit verschillende kanten de te benaderen ontstaat het uiteindelijke werk, een uniek product.

Reactie deelnemer: “Kunst is voor mij een schilderij, dat hang je aan de muur en daar kijk je op. Maar dit is heel wat anders, nu moest ik naar binnen kijken, dat heb ik nog nooit beleeft”.

 

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief