slide-show-Tussen-Kunst-en-Koken

Tussen Kunst & Koken

Een Hunebed van aardappelen, een Drentse knapzak op uw bord of een brandnetel op uw toast?  Tussen Kunst & Koken is een bijzondere maaltijd met één centrale vraag: wat hebben koken en kunst met elkaar te maken?

Vanuit de gedachte dat Kunst Voedt, hebben de kok van De Koekoekshof uit Elp en beeldend kunstenaar Eline Krottje van KunstREfleX#4, een speciaal menu voor u samengesteld. De avond is een mix tussen een proeverij van eigentijdse seizoen gerelateerde Drentse gerechtjes en een workshop grafiek.

Het menu bestaat uit 3 gangen met ieder zijn eigen kleur en sfeer. De kunstenares heeft bij iedere menu-gang een eigen drukgang gemaakt in de vorm van sjablonen en stempels. Met de natuurlijke kleurstoffen uit de gerechten en uw tafelblad als canvas, gaat u gedurende de maaltijd aan de slag. Aan het eind van deze bijzondere activiteit heeft u onder het genot van een heerlijke proeverij, samen met uw disgenoten een fraai drukwerk gemaakt van uw tafelblad.

Wanneer en kosten?

Voor een avondje uit met Tussen Kunst & Koken kunt u tot 10 dagen van te voren reserveren. De workshop wordt uiteraard begeleid door de kunstenares. Het programma duurt ongeveer 3 uur en kost inclusief  maaltijd en workshop     € 39,50 p.p. De drankjes worden apart afgerekend.

Voor wie?

Tussen Kunst en Koken is prima geschikt voor iedereen die eens iets bijzonders wil, voor families, bedrijven, teambuilding of gewoon gezellig “eten met kunst” met collega’s. Tussen Kunst en Koken vindt doorgang bij aanmelding vanaf 10 personen. Er is geen maximum aantal. Bij een aanmelding vanaf 20 personen graag ruim van te voren opgeven in verband met de voorbereidingen.

Aanmelden?

Aanmelden doet u via info@koekoekshof.nl onder de noemer van “Tussen Kunst en Koken”, of u neemt HIER contact op.

  • KunstREfleX#4: Tussen Kunst & Koken © 2013
  • Tussen Kunst & Koken is een samenwerking tussen restaurant De Koekoekshof en KunstREfleX#4.

 

Nieuws

Kunstreflex op Social Media

Nieuwsbrief